Η Σχολή Μας

  Η ιδρύτρια και διευθύντρια της σχολής Κάτια Κυριακού - Χατζημανώλη δημιουργεί το 1984 τη δική της σχολή αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Επιστημών.  

  Σε ένα χώρο 200 τ.μ. άρτια εξοπλισμένο η ίδια και οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες της δουλεύουν ακούραστα και υποδειγματικά, διοργανώνοντας παραστάσεις, εξασφαλίζοντας την επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις, αναβαθμίζοντας το πολιτιστικό επίπεδο του τόπου μας.  

  Εκτός από τη διευθύντρια η οποία διδάσκει στα τμήματα κλασσικού μπαλέτου, η σχολή έχει μόνιμους συνεργάτες με εξειδίκευση στα μικρά παιδιά και στόχο την ανοδική πορεία τους στο μαγικό κόσμο της τέχνης του χορού.  

  Οι καθηγητές των επαγγελματικών τάξεων είναι όλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες, με μεγάλη χορευτική και διδακτική πείρα στην Ανώτερη και Ανώτατη εκπαίδευση.  

  Η σχολή μας πραγματοποιεί εκπαιδευτικά ταξίδια για τα παιδιά, τόσο στη Royal Academy of Dance στο Λονδίνο όσο και σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Επίσης διοργανώνει και εκπαιδευτικά σεμινάρια για την επιμόρφωση των δασκάλων της.

  Η καινούργια ύλη της Royal Academy of Dance, Intermediate Foundation & Intermediate διδάσκονται απο τον Απριλιο του 2011 στη σχολή μας. Καινούργια ύλη διδάσκεται στη σχολή και για τα τμήματα Primary, Grade 1, 2, 3, 4, 5, και Advanced 1 & 2 απο το 2012.